Papieren bezoekerskaart

Met een bezoekerskaart mag uw bezoek in uw wijk parkeren op de parkeerplaatsen voor bewoners. U kunt hiervoor een papieren bezoekerskaart gebruiken. Een papieren bezoekerskaart moet zichtbaar achter de voorruit worden geplaatst in combinatie met de draaischijf. Na het instellen van de schijf mag uw bezoek maximaal drie uur parkeren.
 

Informatie

De bezoekerskaart is geldig op de betaald-parkeren-plaatsen (met uitzondering van de "kort-parkeerplaatsen") en vergunninghoudersplaatsen. 
De bezoekerskaart voor het Centrum is niet op zaterdag geldig geldig. Verder geldt voor deze kaart dat u de parkeerplaatsen in het autovrije gebied alleen tijdens de laad- en lostijden mag gebruiken. 

Kijk hier voor de tijden van het betaald parkeren in de verschillende zones. 
U kunt de kaart in de meeste gevallen ook in een naastgelegen wijk gebruiken. Kijk hier waar uw kaart geldig is.

Naast de papieren bezoekerskaart beschikt iedere vergunninghouder een digitale bezoekersvergunning. Deze mag u naast de papieren versie gebruiken. Als u liever de digitale bezoekersvergunning gebruikt, dan kunt u de papieren versie inleveren.

Uitgifteregels

  • U staat ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP) op een adres dat zich bevindt in een vergunninghoudersgebied;
  • Per woonadres wordt maximaal één papieren bezoekerskaart per jaar verstrekt. Voor de Goedebuurzone is er geen bezoekerskaart beschikbaar;
  • Als u de kaart kwijtraakt, ontvangt u geen kopie. Ook kunt u geen nieuw exemplaar aanschaffen in hetzelfde jaar.

Tarief

Bekijk hier de actuele tarieven.  

Aanvraag 

U kunt vanaf 1 februari 2020 geen bezoekerskaart meer aanvragen.