Garage-abonnement ondernemers

Informatie 

Met een garage-abonnement kunnen ondernemers in de binnenstad parkeren in één van de volgende gemeentelijke parkeergarages: Kanaalschiereiland, De Vest *, Karperton, Schelphoek of De Singel

* Voor parkeergarage De Vest zijn er momenteel geen bedrijfsabonnementen beschikbaar. U ontvangt bij de aanvraag van een abonnement voor parkeergarage De Vest automatisch een tijdelijk abonnement voor parkeergarage Kanaalschiereiland. Als er plaats vrij komt, wordt u persoonlijk op de hoogte gesteld door ParkeerService en verwezen naar de balie van ParkeerService in Alkmaar. Uw pas wordt omgewisseld (na bericht) waarna u kunt parkeren in parkeergarage De Vest.

Tarief

Bekijk hier de actuele tarieven. 

Betalingsmogelijkheden
U ontvangt van ParkeerService een factuur.  

Uitgifteregels 

  • Een garage-abonnement voor bedrijven is alleen aan te vragen door bedrijven die gevestigd zijn in de binnenstad van Alkmaar.  
  • Het motorvoertuig moet op uw eigen naam of op naam van het bedrijf staan. Upload in het onderstaande formulier een kopie van het tenaamstellingsgedeelte van het kentekenbewijs. Heeft u een lease-of bedrijfsauto? Dan hebben we daarnaast een kopie van het leasecontract nodig waarin u of de werkgever wordt genoemd of een houdersverklaring waarmee de kentekenhouder (het bedrijf of de leasemaatschappij) verklaart dat het voertuig exclusief aan u beschikbaar is gesteld. 

Aanvraag

Op dit moment is er een wachtlijst voor parkeergarages Karperton, Kazerne en Singel.

U kunt een garage-abonnement voor bedrijven aanvragen via dit aanvraagformulier. 

Beleid