Ontheffing afgesloten gebied

Aanvraagformulier tijdelijke ontheffing afgesloten gebied

Let op! Deze aanvraag dient u minimaal 3 werkdagen voorafgaand aan de uitvoering van uw werkzaamheden in te dienen. Indien uw aanvraag wordt toegekend, dient u de ontheffing af te halen en te betalen bij de balie van ParkeerService in Alkmaar. U kunt hier alleen per pin betalen.

Aanvullende informatie 

Afgesloten binnenstad
Laden en lossen in de afgesloten binnenstad is mogelijk binnen de laad- en lostijden. Wilt u buiten deze tijden laden/lossen of parkeren dan kunt u onder bepaalde voorwaarden een ontheffing aanvragen.
Het bereiken van de eigen woning, garage of parkeerterrein is mogelijk binnen de laad- en lostijden. Wilt u deze plekken buiten deze tijden betreden dan kunt u onder bepaalde voorwaarden een ontheffing aanvragen. Om te parkeren in de binnenstad, kunt u apart een parkeervergunning aanvragen.

Gevraagde documenten
Indien u een eigen parkeerterrein of garage voor auto’s pacht of huurt, dient u een kopie op te sturen van de eigendomsakte/huurovereenkomst/brief van eigenaar/huurder die u toestemming verleent om op de aangegeven locatie te parkeren. Daarnaast moet het motorvoertuig op uw eigen naam staan of op naam van de persoon die u haalt en/of brengt. Daarom hebben we ook een kopie tenaamstellingsgedeelte van het kentekenbewijs nodig.

Bedrijfsgegevens

Toetsing

Type ontheffing