Vernieuwing parkeerapparatuur Singel parkeergarage

08 okt. 2019

Vanaf maandag 14 oktober 2019 wordt de parkeerapparatuur van de parkeergarage de Singel geheel vernieuwd. De werkzaamheden zullen naar verwachting 1 week duren. Er kan na deze week nog enige hinder ontstaan door eventuele restpunten.

Abonnementspas Singelgarage
Heeft u een abonnement voor de Singelgarage en moet u op enig moment uw toegangspas gebruiken? Bij sommige oude passen wordt niet automatisch toegang verleend. Wij vragen u om dan met uw pas naar de servicebalie aan het Mallegatsplein 8 te gaan. Onze medewerkers maken de pas weer voor u in orde.

Uiteraard kunt u bij de inrit op de intercom drukken en aangeven dat uw pas niet werkt en dat u hiermee naar het parkeerservicebureau zal gaan. De meldkamer zal u dan toegang verlenen tot de garage. 

Welke werkzaamheden vinden plaats?
In deze periode worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Alle parkeerapparatuur wordt vervangen en voorzien van kentekenherkenning, hierdoor kunt u sneller in- en uitrijden. De betaalautomaten worden voorzien van de meest moderne betaalmogelijkheden. Door meerdere werkzaamheden tegelijkertijd uit te voeren, blijft de overlast tot een minimum beperkt. De parkeergarage blijft toegankelijk in de periode dat de werkzaamheden plaatsvinden.