Parkeren bij Noordwest Ziekenhuis

21 jul. 2019

Verbouwing ziekenhuis

De eerste fase van de "vernieuwbouw" van het Noordwest Ziekenhuis zal 1 oktober starten. Voor de parkeeroverlast die dit met zich meebrengt heeft de gemeente een aantal tijdelijke oplossingen uitgewerkt. 

Wilt u alvast kijken wat de plannen zijn? Kijk op deze website van de gemeente.

Woont u in de omgeving van het ziekenhuis?

Vanaf 1 oktober 2019 kunt u gebruik maken van de "Goede buurregeling". Er wordt voor drie jaar vergunninghouders-parkeren ingesteld in de woonbuurten (noordelijk gedeelte van het Burgemeesterkwartier, Nieuwpoortslaan, Schutterwei, Bomen- en Bloemenbuurt). Het betreft hier een variant met gratis vergunningen voor bewoners die de "Goede buurregeling" wordt genoemd. Vanaf 1 oktober kunt u alleen nog parkeren met deze gratis parkeervergunning. Dit geldt ook voor uw bezoek.
Op de Schutterswei, Juliana van Stolberglaan, Kennemerstraatweg en Willem Alexander wordt vanwege de aanwezigheid van andere functies (sport, begraafplaats, bloedbank, hotel) betaald parkeren ingevoerd. Hier mogen vergunninghouders ook staan. 

Parkeervergunning aanvragen 

Vanaf 9 september 2019 is het mogelijk parkeervergunningen voor dit gebied aan te vragen. De bewonersvergunning is aan te vragen door bewoners van de volgende wijken: Bloemwijk, Bomenbuurt, Schutterswei, Willem Alexanderlaan, Nieuwpoortslaan en Burgermeesterskwartier.

Kijk hier alvast voor meer informatie over het aanvragen van parkeervergunningen voor bewoners. Heeft u een bedrijf, kijk dan bij ondernemers Goedebuurzone.