Nieuwe digitale bezoekersvergunning

13 dec. 2016

Als gebruiker van de digitale bezoekersvergunning logt u op dit moment in met uw DigiD in het E-loket om bezoek aan te melden. Met ingang van 20 december a.s. kunt u niet meer op deze wijze inloggen om bezoek aan te melden. U logt vanaf dan in op de website van Key2Park via de website van ParkeerService.

Wat gaat er voor u veranderen?
Voorheen had u alleen de mogelijkheid uw bezoek via de computer aan te melden. Er is een nieuwe, gebruiksvriendelijke omgeving ontwikkeld; Key2Park. Met de bijbehorende app zijn de mogelijkheden uitgebreid en kunt u gemakkelijk uw bezoek aan- en afmelden.

Wat zijn de voordelen?
U kunt uw bezoek aan- en afmelden met de Key2Park app of via Key2Park op uw computer.

  • De regeling is zeer geschikt voor gebruik op uw smartphone of tablet.
  • Parkeeracties inplannen in de toekomst is mogelijk.
  • Veelgebruikte kentekens kunt u opslaan onder favorieten.

Wat moet u doen?
Om gebruik te kunnen maken van de digitale bezoekersvergunning in Key2Park doorloopt u vanaf 20 december éénmalig de stappen in het E-loket. Het E-loket benadert u via de website van ParkeerService. Op de homepage klikt u op ‘Ga hier naar het E-loket’. Klik op aanmelden en vervolgens op het DigiD logo. U volgt hierna de instructies op uw scherm in het E-loket. Heeft u vragen? Kijk bij de veel gestelde vragen op onze website. U volgt hierna de instructies op uw scherm in het E-loket. 

Wat gebeurt er met mijn saldo en parkeerhistorie?
Uw saldo van de ‘oude’ bezoekersvergunning wordt automatisch overgezet naar de nieuwe web omgeving Key2Park. In Key2Park staan geen parkeergegevens uit de oude bezoekersvergunning. Indien wenselijk kunt u de parkeerhistorie van uw oude bezoekersvergunning vóór 20 december zelf opslaan en veiligstellen. 

Let op: Vanaf 20 december is dit niet meer mogelijk.

Meer informatie
Heeft u vragen over het gebruik van de digitale bezoekersregeling binnen Key2Park? Kijk dan hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden.