Brand Singelgarage

01 jul. 2020

Door de brand in de Singelgarage, is een groot aantal auto's beschadigd. In een eerdere mailing hebben wij onze abonnementhouders geadviseerd om contact op te nemen met uw eigen verzekeraar indien uw auto beschadigd is geraakt door de brand in de Singelgarage. Wij kregen het signaal, dat een aantal verzekeraars geen vervangende auto levert zonder bewijs.

ParkeerService heeft daarom foto’s gemaakt van alle geparkeerde auto’s in de Singelgarage. Staat uw auto nog in de Singelgarage en wilt u de foto’s van uw voertuig? Dan kunt u deze aan onze balie ophalen. U krijgt de foto’s mee wanneer:

  • U zelf de eigenaar van het voertuig bent
  • U zich kunt identificeren
  • U autopapieren kunt aantonen

Onze balie is gelegen aan het Mallegatsplein nummer 8 en geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 13:30 uur. Zaterdag 4 juli zijn wij extra geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

 

Eerder bericht over de brand in de Singelgarage:

Op 1 juli heeft er een hevige brand gewoed in de Singelgarage. Als gevolg daarvan zijn 160 auto’s beschadigd. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen maar het blijft enorm naar. Op dit moment doet de politie onderzoek naar de brand en is er een verdachte aangehouden.

Wat betekent dit voor u?

Stond uw auto in de Singelgarage geparkeerd?

Voor een ieder geldt, neem contact op met uw verzekeraar en doe aangifte bij de politie  op het algemene nummer 0900-8844. Vraag om een terugbelverzoek voor basisteam Alkmaar met als onderwerp Singelgarage. U wordt dan teruggebeld en de politie zorgt dat de aangifte snel en goed verloopt.

  1. U heeft een abonnement voor de Singelgarage

Dat abonnement wordt omgezet naar de Schelphoekgarage (Korte Vondelstraat 4). Het kenteken van uw vervangende auto kunt u doorgeven op het volgende adres: info.alkmaar@parkeerservice.nl  Met de vervangende auto kunt u vanaf heden parkeren in de Schelphoekgarage

    2. U heeft een straatvergunning + garagesupplement

Daarmee kunt u zowel op straat als in een van de gemeentelijke garages parkeren. Dat blijft ongewijzigd, enkel parkeren in de Singelgarage is voorlopig niet mogelijk. U kunt het kenteken van uw vervangende auto doorgeven op het volgende adres: info.alkmaar@parkeerservice.nl  of via het wijzigingsformulier voor bewoners of het wijzigingsformulier voor bedrijven

Uw auto stond niet in de Singelgarage geparkeerd, maar:

  1. U heeft een abonnement voor de Singelgarage

In dat geval heeft uw auto geen brandschade. Het kenteken van uw abonnement wordt automatisch door Parkeerservice gewijzigd in een abonnement voor de Schelphoekgarage. Vanaf heden kunt u daar parkeren.

   2. U heeft een straatvergunning + garagesupplement

Daarmee kunt u zowel op straat als in een van de gemeentelijke garages parkeren. Dat blijft ongewijzigd, enkel parkeren in de Singelgarage is voorlopig niet mogelijk.